Persoonlijk advies

 

Onlinehoortoestelkopen.nl is opgericht op basis van een jarenlange ervaring van zeer deskundige audiciens in de hoorzorg. Met Onlinehoortoestelkopen.nl zijn wij u optimaal van dienst en maken wij de aanschaf van een hoortoestel eenvoudiger. Wij vinden het belangrijk dat u zelf kunt ervaren wat de beste oplossing voor u is. Het wennen aan een (nieuw) hoortoestel kost tijd. Daarom kunt u onze toestellen tot wel 4 weken vrijblijvend uitproberen. Zo heeft u voldoende tijd om te ervaren wat het hoortoestel bijdraagt aan verbetering van uw gehoor in verschillende leef- of werksituaties. De proefperiode is vrijblijvend en kosteloos, óók als u besluit om de proef af te breken. Als uw audicien maatwerk voor u heeft laten maken (bijv. oorstukjes of mouldjes op maat), dan moeten wij dit wel in rekening brengen

Service is namelijk de focus van Onlinehoortoestelkopen.nl. We vinden het belangrijk dat u goed hoort met onze producten, en dat u goed blijft horen. Ook jaren nadat u het hoortoestel heeft aangeschaft.

Voor ons staat u als cliënt centraal


Wat berekenen wij?

Bij aanschaf van een of twee hoortoestellen zijn de volgende kosten inbegrepen:
– Intake plus uitgebreide hoortest
– Instellen en aanpassen van hoortoestellen (ook op afstand)
– Controle plus eindcontrole in de proefperiode (ook op afstand)

Daarnaast bieden wij de volgende service mogelijkheden:
– Screenings Audiogram: € 45,-
– Uitgebreide Hoortest: € 75,-
– Second opinion: € 145,-
– Huisbezoek: € 65,-
– App consult: € 35,-

Verder kunt u bij ons de volgende service pakketten afsluiten:
– Garantie verlenging van 3 jaar na de fabrieksgarantie: € 95,-
– Een jaarlijkse controle gedurende 5 jaar na aanschaf van uw hoortoestel: € 185,-

De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.