Gehoorschade

Gehoorschade voorkomen

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de risico’s van gehoorbeschadiging. Misschien denken sommigen wel om oordoppen of een koptelefoon te gebruiken op muziek concerten en festivals, maar er zijn meer situaties waarin gehoorbescherming raadzaam is. Steeds meer jongeren hebben gehoorschade doordat ze al op jonge leeftijd werden blootgesteld aan veel en hard geluid. Jongeren met oortjes in van hun mobiele telefoon zijn een normaal beeld op straat of in de trein.

Gehoorschade wordt al veroorzaakt door anderhalve minuut blootgesteld te zijn aan 110 decibel!
Uw gehoor is uitermate belangrijk, dus het verdient de beste bescherming. Wanneer u uw gehoor niet beschermt tijdens bijvoorbeeld concerten, luide werkzaamheden of andere activiteiten, dan kan er gehoorschade optreden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Dat is mogelijk met de juiste gehoorbescherming. Kies gehoorbeschermers die optimaal zijn voor de activiteit waarbij u ze nodig heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale zwemdoppen en oordoppen voor tijdens het vliegen. Maar ook bedrijfsmatig zijn er situaties waarbij sprake is van geluidsoverlast. Langdurige blootstelling aan hard geluid kan ook tinnitus als gevolg hebben.

Boek een Hoortest Online

Maak een Afspraak

Gehoorbescherming is dan ook super belangrijk voor iedereen om gehoorschade te voorkomen.

Het is essentieel voor iedereen maar zeker voor jong volwassenen en kinderen om te leren dat het beschermen van je gehoor belangrijk is om geen gehoorschade op te lopen.
Particulieren en bedrijven kunnen in onze Hoorkliniek terecht voor advies op maat op het gebied van gehoorbescherming.

 

Ga naar de winkel en bekijk alle opties tot gehoorbescherming
De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 17 reviews.