Wij komen naar u toe!

 

Onlinehoortoestelkopen.nl is leverancier van kwalitatieve a-merken, van basis tot top hoortoestel. Onze mobiele audiciens beschikken over hoogwaardige en geavanceerde apparatuur om u dezelfde service en mogelijkheden te kunnen bieden als in onze winkel. U wordt altijd geholpen door een gediplomeerd audicien. Onze audiciens worden regelmatig bijgeschoold en zijn geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister StAr. Wij vinden het belangrijk dat u met een positief gevoel en een goed eindresultaat de proefperiode afsluit. Onlinehoortoestelkopen.nl is de eerste die een SEMH erkenning heeft voor de Audicien aan Huis service! Lees hier meer over onder Nieuwsfeiten.

Onze audicien aan huis service is aangepast aan de nieuwe 1,5 meter economie en wordt uitgevoerd onder strikte hygiënische maatregelen vastgesteld door het RIVM.

Onze audicien aan huis service is beschikbaar in de regio West Gelderland, Zuid-Oost Brabant (Metropool Eindhoven en omstreken) en Limburg. Onze audiciens staan echt voor u klaar.


Wat berekenen wij?

Bij aanschaf van een of twee hoortoestellen zijn de volgende kosten inbegrepen:
– Intake plus uitgebreide hoortest
– Instellen en aanpassen van hoortoestellen (ook op afstand)
– Controle plus eindcontrole in de proefperiode (ook op afstand)

Daarnaast bieden wij de volgende service mogelijkheden:
– Screenings Audiogram: € 45,-*
– Uitgebreide Hoortest: € 75,-*
– Second opinion: € 145,-
– Huisbezoek: € 65,-
– App consult: € 35,-

Verder kunt u bij ons het volgende service pakket afsluiten:
– Een jaarlijkse controle gedurende 5 jaar na aanschaf van uw hoortoestel: € 185,-

*Bij aanschaf ven een hoortoestel worden deze kosten in mindering gebracht.

De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.