4 stappen naar een optimaal gehoor

Stap 1 – Afspraak maken

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of een video consult via ons afspraakformulier. Indien er geen beperkende omstandigheden bij u aanwezig zijn i.v.m. COVID-19 komt een van onze audiciens bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u een adequaat advies te geven. Indien u beschikt over een audiogram dan is deze kennismaking ook via video bellen mogelijk. Heeft u vragen? Uiteraard is er voldoende tijd om deze allemaal te beantwoorden. U en uw wensen staan centraal. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent. Een hoortoestel is een zeer specifiek en persoonlijk hulpmiddel. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat u het best passende gehoorapparaat ontvangt om te testen. De afspraak en de testperiode van het hoortoestel zijn beiden geheel vrijblijvend.

Stap 2 – Kosteloos adviesgesprek

Tijdens dit gratis en vrijblijvende adviesgesprek is er tijd en aandacht voor uw situatie, wensen en wordt zo nodig uw gehoor gemeten. Op basis van uw wensen en mogelijkheden ontvangt u een persoonlijk advies van onze audicien.

Stap 3 – Kosteloos proberen

Wij vinden het belangrijk dat u zelf kunt ervaren wat de beste oplossing voor u is. Het wennen aan een (nieuw) hoortoestel kost tijd. Daarom kunt u onze toestellen tot wel 4 weken vrijblijvend uitproberen. Zo heeft u voldoende tijd om te ervaren wat het hoortoestel bijdraagt aan verbetering van uw gehoor in verschillende leef- of werksituaties. De proefperiode is vrijblijvend en kosteloos, óók als u besluit om de proef af te breken. Als uw audicien maatwerk voor u heeft laten maken (bijv. oorstukjes of mouldjes op maat), dan moeten wij dit wel in rekening brengen.

Stap 4 – Aanschaf van uw optimale hoortoestel

Wanneer na de proefperiode blijkt dat de hoortoestellen de passende oplossing voor u zijn, dan schaft, u deze aan en ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie.

Hoorzorg is maatwerk


Wat berekenen wij?

Bij aanschaf van een of twee hoortoestellen zijn de volgende kosten inbegrepen:
– Intake plus uitgebreide hoortest
– Instellen en aanpassen van hoortoestellen (ook op afstand)
– Controle plus eindcontrole in de proefperiode (ook op afstand)

Daarnaast bieden wij de volgende service mogelijkheden:
– Screenings Audiogram: € 45,-
– Uitgebreide Hoortest: € 75,-
– Second opinion: € 145,-
– Huisbezoek: € 65,-
– App consult: € 35,-

Verder kunt u bij ons de volgende service pakketten afsluiten:
– Garantie verlenging van 3 jaar na de fabrieksgarantie: € 95,-
– Een jaarlijkse controle gedurende 5 jaar na aanschaf van uw hoortoestel: € 185,-

De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.