Corona virus

De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Het beroep van audicien wordt gerekend tot de crucial beroepsgroepen voor COVID-19. Om u als klant die hoorzorg nodig heeft te kunnen voorzien hebben wij de volgende werkwijze vastgesteld:

Omdat onze “aan-huis-service” zich met name richt op klanten in de regio Zuid-Oost Brabant en Limburg en dit thans bekend staat als een haard m.b.t. de uitbraak van het virus is deze service tot nader order opgeschort. Wij volgen de adviezen van het RIVM m.b.t. wijziging in dit besluit.

Wij werken samen met onze partner Oorzaak Hoorkliniek te Nederweert. Audicien speciaalzaken mogen geopend blijven tenzij hiervoor op enig moment op basis van nieuwe ontwikkelingen anders over wordt besloten. Audicien speciaalzaken kunnen individueel bepalen of zij open, beperkt open of gesloten zijn. Voor informatie over de openingstijden van onze partner in Nederweert verwijzen wij u naar de website: https://oorzaakhoorkliniek.nl

De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.