Oticon Opn S

Eerst werd een nieuw geluidsparadigma geïntroduceerd

De revolutionaire Oticon Opn™ brak met de gebruikelijke manier waarop mensen met gehoorverlies in lawaaiige omgevingen worden ondersteund.

In plaats van een sterke directionaliteit toe te passen en omgevingsgeluiden buiten te sluiten, ging er voor hen een wereld open. Oticon Opn levert wat de hersenen nodig hebben om geluid te begrijpen.

Oticon Opn S tilt het nu naar een hoger niveau

Oticon Opn S breekt met een natuurkundige wet en biedt verdere verbeteringen in op het gebied van spraakverstaan en luisterinspanning. Mogelijk gemaakt door het nieuwe, geavanceerde Velox S™ platform, brengt Oticon Opn S, de open soundervaring en unieke voordelen van BrainHearing™ naar nieuwe gebieden.

De OpenSound Optimizer™

De ultrasnelle berekeningen van deze baanbrekende nieuwe functie stellen Oticon Opn S in staat om feedback proactief te detecteren en voorkomen, in minder dan 60 ms.

OpenSound Optimizer stelt u in staat de wereld van de cliënt te openen met tot 6 dB extra versterking in een open aanpassing. Alles zonder het risico op feedback. (Voor voorgeschreven best practice) De OpenSound Optimizer is een doorbraak in de toegang tot spraakdetails, met een natuurlijker geluid en verhoogd comfort. Door de mogelijkheid aan te bieden om spraak te versterken tot 6 extra dB, in een open aanpassing, kan Oticon Opn S de hersenen tot wel 30% meer spraakinformatie leveren. (Callaway 2019, Oticon Whitepaper)

Verbeterde OpenSound Navigator™

Oticon Opn S beschikt over een verbeterde versie van de baanbrekende OpenSound Navigator die nog meer hulp biedt in alledaagse situaties aan gebruikers die dat het meest nodig hebben. Met een ultrahoge snelheid brengt Opensound Navigator het geluidslandschap continu opnieuw in balans, terwijl er tegelijkertijd voortdurend toegang is tot alle relevante geluiden en spraak. Zo maakt Oticon Opn S het eenvoudiger voor de hersenen om te bepalen naar wie en wat te luisteren en de aandacht te verleggen wanneer nodig. Bovendien bieden we gebruikers de mogelijkheid om de extra ondersteuning te selecteren in de OpenSound Navigator, ongeacht hun vooraf gedefinieerde instelling. Wanneer zij vinden dat ze wat extra hulp kunnen gebruiken, activeren ze gewoon de OpenSound Booster in de Oticon ON app.

Een stap dichter bij normaal horen

Studies tonen aan dat Oticon Opn S gebruikers spraakverstaanbaarheid kunnen ervaren op het niveau van normaalhorenden in lawaaierige omgevingen.

Oplaadbare oplossing

De allernieuwste oplaadbare lithium-ionoplossing laadt supersnel op in drie uur voor een hele dag energie, inclusief streamen.

De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 16 reviews.