Hoorzorg is maatwerk

De missie van OnlineHoortoestelKopen.nl

Het gehoor is een van de belangrijkste zintuigen. Goed horen is onderdeel van het “mens” zijn. Het kunnen communiceren en deel kunnen nemen aan de samenleving is van onschatbare waarde. Op het moment dat ons gehoor niet meer goed functioneert, merken we dat en ontstaan er belemmeringen in ons dagelijks functioneren.

Het gehoor is onvervangbaar. Wie last heeft van gehoorverlies merkt dat vooral tegenwoordig extra omdat er overal geluid om ons heen is. Een hoortoestel kan een goede oplossing zijn, maar moet wel perfect afgestemd zijn op de slechthorende.

Veel mensen die minder goed gaan horen schuiven de beslissing om naar een audicien te gaan voor zich uit. Vaak heeft dat te maken met de bewustwording dat men een dagje ouder wordt en dat moment willen we allemaal zo lang mogelijk uitstellen. Omdat het gehoor een functie is die te maken heeft met je hersenactiviteit is het tijdig op zoek gaan naar een passende hooroplossing verstandig. Het houdt je hersenen actief en dat is belangrijk voor een gezond ouder worden.

Onlinehoortoestelkopen.nl is niet merk gebonden. “Onze cliënten zitten niet vast aan één soort hoortoestel. Wij hebben een selectie van merken gemaakt, waarmee we de beste resultaten bereiken.” Bij ons kan men kiezen voor een hoorapparaat dat vergoed wordt door de zorgverzekering of één uit de particuliere markt. Laatstgenoemde producten worden niet of maar voor een deel vergoed maar verrijken door de techniek wel het leven.

Hoorzorg moet betaalbaar zijn

De voordelen voor u van Onlinehoortoestelkopen.nl

auto

Audicien aan huis

Wij komen naar u toe! Onlinehoortoestelkopen.nl is leverancier van kwalitatieve a-merken, van basis tot top hoortoestel. Onze mobiele… lees meer..

advies

Persoonlijk advies

Onlinehoortoestelkopen.nl is opgericht op basis van een jarenlange ervaring van zeer deskundige audiciens in de hoorzorg. Wij zijn u…. lees meer.

euroteken

Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Hoe maken wij dit mogelijk? Wij vinden dat de beste hoortoestellen voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Dat maken wij mogelijk door.… lees meer.

shop icon

Hoe werken wij

4 stappen naar een optimaal gehoor Stap 1 – Afspraak maken Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via ons afspraakformulier. Een… lees meer.

auto

Audicien aan huis

Wij komen naar u toe! Onlinehoortoestelkopen.nl is leverancier van kwalitatieve a-merken, van basis tot top hoortoestel. Onze mobiele…
lees meer..

advies

Persoonlijk advies

Onlinehoortoestelkopen.nl is opgericht op basis van een jarenlange ervaring van zeer deskundige audiciens in de hoorzorg. Wij zijn u….
lees meer.

euroteken

Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Hoe maken wij dit mogelijk? Wij vinden dat de beste hoortoestellen voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Dat maken wij mogelijk door.…
lees meer.

shop icon

Hoe werken wij

4 stappen naar een optimaal gehoor Stap 1 – Afspraak maken Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via onze…
lees meer.

Wij bieden Hoorzorg op maat

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.