Toont alle 8 resultaten

 • Oticon TV Adapter 3.0

  Zonder tussenkomst van derde apparatuur kunt u met de Oticon TV Adapter 3.0 extra genieten van het stereogeluid van de televisie of geluidsinstallatie. De adapter zendt het geluid rechtstreeks naar uw hoortoestel. Zo geniet u van het zuiverste geluid tot een afstand van 15 meter.
  De TV Adapter 3.0 van Oticon is dankzij de meegeleverde kabels op vrijwel iedere geluidsinstallatie aan te sluiten en daarbij ook heel eenvoudig te koppelen aan uw gehoorapparaat.

  154.25 Lees verder
 • Phonak Compilot II

  Alles-in-één-accessoire met Bluetooth-streaming en afstandsbediening voor cliënten met draadloze hoortoestellen van Phonak.
  De streamingtijd van Phonak ComPilot II is verhoogd van 10 uur tot 24 uur, vergeleken met de ComPilot.
  Cliënten kunnen van een lange streamingtijd genieten om films te kijken, naar muziek te luisteren of videogames te spelen, zonder dat ze tussentijds de batterij hoeven op te laden.
  Phonak ComPilot II heeft knoppen waarmee u op afstand de belangrijkste instellingen van het hoortoestel, zoals volume en programma, kunt regelen. Met extra functionaliteit kan een cliënt omgevingsgeluiden reduceren door lang op een knop te drukken, een handige functie tijdens het streamen van muziek of telefoongesprekken.
  Phonak ComPilot II verzendt telefoongesprekken direct naar beide hoortoestellen en biedt uitstekende stereogeluidskwaliteit tijdens het tv-kijken of luisteren naar muziek. Het kan tevens worden aangesloten op een Roger/FM-ontvanger of een 3,5-mm audio-input.
  De ComPilot II gebruikt gesproken berichten om cliënten de naam van de beller door te geven. De gebruiker wordt ook geïnformeerd over de verschillende bedieningsmodi en de status van de ComPilot II. De gesproken berichten kunnen worden ingesteld op verschillende talen en detailniveaus.
  Voor verbeterde toepasbaarheid kunnen de instellingen van de ComPilot II, inclusief gesproken berichten en Bluetooth-functies, worden geconfigureerd via de gratis RemoteControl App van Phonak. Deze kan worden gedownload via Google Play en de Apple iTunes Store.

  De ComPilot II is ook in een set samen met de TVLinkII verkrijgbaar.

  265.00 Lees verder
 • Phonak TV Connector

  De TV Connector is compatibel met Phonak Marvel en Audéo B-Direct. 
  Alle overige draadloze hoortoestellen zijn niet compatibel.
  De Phonak TV Connector voor Audéo B Direct is een eenvoudig in te stellen en te gebruiken audio apparaat dat geluid van TV rechtstreeks naar de Audéo B direct hoortoestellen stuurt zonder tussenkomst van een neklus.
  Airstream technologie. 
  Het nieuwe 2.4GHz streaming protocol van Phonak zorgt ervoor dat u audio direct in de hoortoestellen ontvangt op een energie
  Directe Connectiviteit. 
  De Phonak TV Connector stuurt het signaal rechtstreeks naar de hoortoestellen als deze binnen een bereik van maximaal 15 meter zijn.
  Plug and Play.
  Zodra de TV Connector aan de tv of audiobron en stroomvoorziening is aangesloten zal deze automatisch elke Marvel en Audéo B-Direct Direct binnen 1 meter herkennen. Geen gecompliceerd koppelingsproces nodig. De TV connector kan een onbeperkt aantal hoortoestellen koppelen. Het signaal wordt dan simultaan doorgestuurd naar alle gekoppelde hoortoestellen.
  De Phonak TV Connector heeft een knopje waarmee het streamen gestart kan worden en wordt gevoed door een Micro USB aansluiting en heeft een 3.5mm analoge aansluiting alsmede een TOSlink digitale aansluiting. Het product is 63mm x 63mm x 12mm groot.
  LET OP: Dit product is alleen geschikt voor Marvel en Audéo B-Direct! Het werkt dus niet met andere versies van de Audeo B of andere Phonak hoortoestellen! Bent u niet zeker welk toestel u hebt? Neem dan contact met ons op.

  196.50 Lees verder
 • Phonak TV LInk Bundel II ComPilot

  Met de TV link bundel van Phonak kunt u nu uw hoortoestel draadloos verbinden met uw TV, mobiele telefoon en andere draadloze audioapparaten.
  De TV link bundel van Phonak is geschikt voor alle hoortoestellen vanaf de Belong 312 serie van Phonak.
  Kenmerken:

  • StereoSound – De unieke Phonak StereoSound garandeert een perfecte luisterervaring.
  • Ruim zendbereik – Het zendbereik van maximaal 30 meter zorgt voor bewegingsvrijheid.
  • Plug en Play – Eenvoudige installatie binnen 60 seconden.

  TVLink S:
  Het basisstation TV Link is aangesloten op uw tv en zendt het audiosignaal draadloos naar uw ComPilot.
  ComPilot:
  De ComPilot ontvangt het audiosignaal van het basisstation en andere draadloze audio-apparaten en stuurt dit draadloos naar uw hoortoestellen.

  374.50 Lees verder
 • Phonak TV Link II

  De Phonak TV Link verandert een hoortoestel in een draadloze headset voor tv of muziek met stereogeluid. Het TV Link II-basisstation biedt digitale audio inputs, een speciale koppelingsknop en een oplaadsleuf die ook compatibel is met ComPilot Air II. Het Phonak TV Link II-basisstations is de interface voor TV en andere audiobronnen. In combinatie met Phonak ComPilot II of Phonak ComPilot Air II verandert elk draadloos Phonak-hoortoestel in een headset met een bereik tot 30 meter.
  Deze oplossing biedt stereogeluidskwaliteit en overdracht met minimale vertraging voor een volwaardige audio-ervaring. Deze oplossing voorkomt ook dat het volume van de tv te hoog staat voor andere personen.

  De TV Link II werkt met alle moderne tv-sets en stereoapparatuur. Dankzij de twee digitale audio inputs is de verbinding met tv of stereo veel eenvoudiger met verbeterde geluidskwaliteit. U hoeft alleen de optische of coaxkabel te verbinden; daarna hoeft u het volume niet meer vooraf in te stellen en hebt u geen problemen meer met tv-speakers die uit staan.

  In tegenstelling tot andere ondersteunende luisterapparatuur hoeft het hoortoestel niet verwijderd te worden wanneer het TV Link II-basisstation gebruikt wordt. Op die manier kunnen uw cliënten genieten van digitale audiostreaming en de geluiden om hen heen, zoals gesprekken of de deurbel, blijven horen. Door het bereik van 30 meter kunnen uw cliënten zich vrij door het huis bewegen zonder iets van het tv-programma te missenNet als andere audioadapters kunt u het TVLink II-basisstation gewoon aansluiten op de voeding en een van de beschikbare audio outputs van de tv of andere audiobron. TV Link II-basisstation is ook verkrijgbaar in een pakket met ComPilot II, een oplader en alle vereiste audiokabels (optisch, analoog). De toestellen zijn al gekoppeld en gereed voor gebruik; de installatie en configuratie zijn dus heel eenvoudig. Samen vormen ze een handige entertainmentset, klaar om audio draadloos te streamen naar hoortoestellen

  159.50 Lees verder
 • Resound Unite™ TV Streamer 2

  Resound biedt u draadloze accessoires die werken zonder snoeren en lussen om uw nek. U kunt de Resound United Line accessoires pairen met geluidsbronnen zoals tv, audio, telefoon. Hiermee kunt u uw eigen persoonlijke draadloze netwerk aanleggen voor uw Resound hoortoestellen.

  Met de Resound Unite™ TV Streamer 2 ontvangt u het geluid van elke geluidsbron die u maar wilt rechtstreeks in uw hoortoestellen. Hij zendt kwalitatief hoog stereogeluid van televisies, stereo’s en pc’s direct naar uw hoortoestellen. Zonder dat u een ander apparaat of neklus nodig heeft. U bent dus vrij om te gaan en staan waar u wilt. De Unite™ TV Streamer 2 is voorzien van nieuwste digitale audio-aansluitingen en Dolby Digital conversie. Hij is dus aan te sluiten op de nieuwste televisies.

  155.50 Lees verder
 • Starkey TV streamer

  Stream audio van uw tv of andere elektronische audiobron rechtstreeks naar uw Livio AI hoortoestellen. Het biedt excellente geluidskwaliteit, is eenvoudig in gebruik en ondersteunt zowel analoge als digitale aansluitingen.

  225.00 Lees verder
 • Widex TV Play

  TV-play is een gebruiksvriendelijk draadloos apparaat, speciaal ontwikkeld om naar TV en audio-apparatuur te luisteren.

  Zonder echo.
  Het grote voordeel van de TV-Play is de real-time stereoweergave. Ervaar het geluid van TV of audio-apparatuur zoals het bedoeld is – zonder vervelende vervorming en nog belangrijker – zonder echo.

  Geen achtergrondgeluid
  Een andere unieke feature van TV-Play is de Room Off functie. Hiermee kunt u tijdelijk de hoortoestelmicrofoons uitschakelen en uitsluitend het geluid van de TV horen. Zo kunt u genieten van uw favoriete programma’s zonder onnodig achtergrondgeluid. Natuurlijk kunt u deze functie eenvoudig in- en uitschakelen.

  190.00 Lees verder
De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.