Toont alle 4 resultaten

 • Oticon Afstandsbediening 3.0

  Deze nieuwste afstandsbediening is bedoeld voor de Oticon OPN hoortoestellen. De afstandsbediening is klein en kunt u gebruiken om uw Oticon hoortoestel harder of zachter te zetten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om er diverse luisterprogramma’s mee te selecteren.

  89.50 Lees verder
 • Phonak Remote Control

  Deze kleine afstandbediening van Phonak is geschikt voor gebruik met de hoortoestellen vanaf de Marvel serie waarmee je snel en eenvoudig het volume en programma kunt regelen.

  118.50 Lees verder
 • Resound Unite™ Afstandsbediening 2

  Resound biedt u draadloze accessoires die werken zonder snoeren en lussen om uw nek. U kunt de Resound United Line accessoires pairen met geluidsbronnen zoals tv, audio, telefoon. Hiermee kunt u uw eigen persoonlijke draadloze netwerk aanleggen voor uw Resound hoortoestellen.

  De Resound Unite™ Afstandbediening 2 past het volume van TV Link 2, TelefoonLink 2 en MyPal aan en ook het volume in uw hoortoestellen. Het instelbare volume voor microfoon én audiostreaming zorgt voor balans tussen het geluid van de gestreamde audiobron en de omgevingsgeluiden. Het grotere kleurenscherm heeft eenvoudig af te lezen iconen. Hiermee verandert u van omgevingsprogramma.

  132.50 Lees verder
 • Widex Remote Control-Dex

  Een stijlvolle, compacte en gebruiksvriendelijke afstandsbediening
  die gebruikers een betere beheersing over bepaalde functies van het hoortoestel biedt. Gebruikers kunnen het volume aanpassen en snel en eenvoudig tussen programma’s schakelen. Past door het kleine formaat gemakkelijk aan een sleutelhanger. Een vergrendelschakelaar zorgt ervoor dat de afstandsbediening niet per ongeluk geactiveerd wordt. 

  90.00 Lees verder
De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.