Toont alle 6 resultaten

 • Resound Unite™ Multi Microfoon

  Resound biedt u draadloze accessoires die werken zonder snoeren en lussen om uw nek. U kunt de Resound United Line accessoires pairen met geluidsbronnen zoals tv, audio, telefoon. Hiermee kunt u uw eigen persoonlijke draadloze netwerk aanleggen voor uw Resound hoortoestellen.

  Een gesprek volgen tussen mensen aan tafel, tijdens een vergadering of bij een presentatie kan zeer lastig zijn als u gehoorverlies heeft; alle stemmen lijken samen te smelten.
  Met de ReSound Multi Mic verstaat u spraak veel beter en vergroot u uw hoorbereik.
  Met de kleine en flexibel inzetbare Resound Multi Mic kunt u praktisch ieder geluid naar uw hoortoestellen streamen, zonder een extra apparaat om uw nek te hoeven dragen. Het bereik is tot wel 25 meter afstand, zonder obstakels.
  Plaats de ReSound Multi Mic horizontaal op de tafel en hij schakelt automatisch over naar een modus waarmee hij stemmen van meerdere sprekers oppikt.
  Bij een-op-een gesprekken klemt u hem op de kleding van degene met wie  u wilt praten. Versta alles probleemloos, zelfs in situaties met veel rumoer.
  Plaat hem op de tafel en hij werkt als tafelmicrofoon, zodat u iedereen rond de tafel kunt verstaan. De Multi Mic vangt ook signalen van ringleidingen en FM-systemen* op en heeft een mini-jackingang. Hiermee streamt hij geluid vanaf praktisch ieder apparaat met een uitgang voor een hoofdtelefoon.

  *FM ontvanger nodig

  255.50 Lees verder
 • Starkey Mini Microphone

  Geniet van één op één conversaties in rumoerige situaties met de kleine, eenvoudig te bedienen Mini Remote Microphone. Klem deze op de kleding van de persoon met wie u praat, of gebruik hem als tv-streamer door hem in de buurt van de geluidsbron te plaatsen. Geschikt voor de Livio AI hoortoestellen van Starkey.

  155.00 Lees verder
 • Starkey Remote Microphone

  Stream eenvoudig van verschillende audiobronnen. Dankzij Remote Microphone + zijn Livio AI de eerste hoortoestellen met Amazon® Alexa-connectiviteit.

  210.00 Lees verder
 • Widex Com Dex Remote Microfoon

  De Widex COM-DEX Remote Microfoon stelt u in staat om gesprekken dichtbij en in detail te volgen zelfs wanneer u zich in een rumoerige omgeving bevindt.
  De Widex COM-DEX Remote Microfoon stelt u ook in staat om lastige één op één gesprekken goed te volgen, zoals tijdens een etentje in uw favoriete restaurant. Nadat u de Com DEX Remote Microfoon bij uw gesprekspartner heeft aangebracht met de clip hoort u de stem rechtstreeks in uw Widex hoortoestellen.

  De Widex COM-DEX Remote Microfoon is klein en daardoor discreet, onopvallend en gemakkelijk mee te nemen. De COM-DEX Remote Microfoon  beschikt over een oplaadbare batterij die tot 8 uur meegaat als deze vol is.

  107.50 Lees verder
 • Widex Com Dex streamer

  De Widex Com Dex streamer is een eenvoudig apparaat om muziek en telefoongesprekken rechtstreeks naar uw Widex hoortoestellen te sturen en draadloos hoogwaardig geluid van uw mobiele telefoon naar uw hoortoestellen over te brengen. 
  De Com Dex hangt u om uw hals en deze maakt draadloos contact met uw Widex Hoortoestellen. De Com Dex streamer kan ook muziek en andere informatie uit uw mobiele telefoon naar uw hoortoestellen sturen.
  De Widex Com Dex is geschikt voor de Widex Evoke en Beyond serie hoortoestellen en is verkrijgbaar in drie kleuren die perfect aansluiten bij uw IOS of Android telefoon: Champagne White, Anthracite Grey en Emerald Green.

  Widex Com-Dex-App
  Om het nog makkelijker te maken, heeft Widex een COM-DEX-app ontwikkeld waarmee u vanaf uw smartphone het volume kunt regelen en de instellingen kunt aanpassen. Deze app is verkrijgbaar voor elk type mobiele telefoon met een IOS (Apple iPhone) of een Android besturingssysteem (o.a. Samsung).

  117.50 Lees verder
 • Widex Remote Link

  Widex Remote Link is een accessoire waarmee op afstand eenvoudig uw hoortoestellen kunnen worden bijgesteld, zonder dat u aanwezig hoeft te zijn in de winkel!
  U koppelt de Remote Link aan uw telefoon, met behulp van de Widex Remote Care app.
  Deze app kunt u downloaden in de app store.

  NB.
  De laatste aanpasgegevens van uw hoortoestellen moeten bij ons bekend zijn, zodat wij deze in de Remote Link kunnen zetten en u deze kunt gebruiken.

  125.00 Lees verder
De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 25 reviews.