Toont alle 6 resultaten

 • Resound Unite™ Multi Microfoon

  Resound biedt u draadloze accessoires die werken zonder snoeren en lussen om uw nek. U kunt de Resound United Line accessoires pairen met geluidsbronnen zoals tv, audio, telefoon. Hiermee kunt u uw eigen persoonlijke draadloze netwerk aanleggen voor uw Resound hoortoestellen.

  Een gesprek volgen tussen mensen aan tafel, tijdens een vergadering of bij een presentatie kan zeer lastig zijn als u gehoorverlies heeft; alle stemmen lijken samen te smelten.
  Met de ReSound Multi Mic verstaat u spraak veel beter en vergroot u uw hoorbereik.
  Met de kleine en flexibel inzetbare Resound Multi Mic kunt u praktisch ieder geluid naar uw hoortoestellen streamen, zonder een extra apparaat om uw nek te hoeven dragen. Het bereik is tot wel 25 meter afstand, zonder obstakels.
  Plaats de ReSound Multi Mic horizontaal op de tafel en hij schakelt automatisch over naar een modus waarmee hij stemmen van meerdere sprekers oppikt.
  Bij een-op-een gesprekken klemt u hem op de kleding van degene met wie  u wilt praten. Versta alles probleemloos, zelfs in situaties met veel rumoer.
  Plaat hem op de tafel en hij werkt als tafelmicrofoon, zodat u iedereen rond de tafel kunt verstaan. De Multi Mic vangt ook signalen van ringleidingen en FM-systemen* op en heeft een mini-jackingang. Hiermee streamt hij geluid vanaf praktisch ieder apparaat met een uitgang voor een hoofdtelefoon.

  *FM ontvanger nodig

  255.50 Lees verder
 • Starkey Mini Microphone

  Geniet van één op één conversaties in rumoerige situaties met de kleine, eenvoudig te bedienen Mini Remote Microphone. Klem deze op de kleding van de persoon met wie u praat, of gebruik hem als tv-streamer door hem in de buurt van de geluidsbron te plaatsen. Geschikt voor de Livio AI hoortoestellen van Starkey.

  155.00 Lees verder
 • Starkey Remote Microphone

  Stream eenvoudig van verschillende audiobronnen. Dankzij Remote Microphone + zijn Livio AI de eerste hoortoestellen met Amazon® Alexa-connectiviteit.

  210.00 Lees verder
 • Widex Com Dex Remote Mic

  De Widex COM-DEX Remote Mic is de perfecte aanvulling op de Widex COM-DEX. U hoort gesprekken dichtbij en in detail, zelfs in een rumoerige omgeving.
  De Widex COM-DEX Remote Mic is het antwoord op lastige één op één gesprekken waarin het lastig is om een gesprek goed te volgen. Denk aan een etentje in een resaurant. Clip de Com DEX remote mic bij uw gesprekspartner op en hoor de stem rechtstreeks in uw Widex hoortoestellen.
  Standaard wordt de nadruk gelegd op de frequenties die belangrijk zijn voor de spraak maar met de gratis verkrijgbare COM-DEX app kan met de muziek modus het hele frequentiebereik van de hoortoestellen worden ingeschakeld.
  De Widex COM-DEX Remote Mic is klein en makkelijk mee te nemen en beschikt over een oplaadbare batterij die tot 8 uur meegaat als deze vol is.
  Voordelen

  • Bereik tot 10 meter
  • Discreet en onopvallend
  107.50 Lees verder
 • Widex Com Dex streamer

  Widex Com Dex is een eenvoudig apparaat om muziek en telefoongesprekken rechtstreeks naar je Widex hoortoestellen te verzenden en draadloos hoogwaardig geluid van uw smartphone naar uw hoortoestellen over te brengen. 
  De Com Dex hangt om uw hals en maakt draadloos contact met uw Widex Hoorapparaten en voorziet u tegelijkertijd van een handsfree oplossing. De Com Dex kan ook muziek en andere informatie uit uw smartphone naar uw hoortoestellen sturen.
  De Widex Com Dex is compatibel met Widex Evoke en Beyond hoortoestellen.
  De Widex COM DEX is verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren die perfect aansluiten bij uw smartphone: Champagne White, Anthracite Grey en Emerald Green.

  Widex Com-Dex-App
  Om het nog makkelijker te maken, kunt u met de COM-DEX-app rechtstreeks vanaf uw smartphone het volume regelen en instellingen aanpassen.
  Met de Com Dex App kunt u instellingen zoals volume, programmakeuze en nog veel meer regelen. Deze app is verkrijgbaar voor elk type smartphone met een IOS en Android besturingssysteem.

  117.50 Lees verder
 • Aanbieding!

  Widex Remote Link

  Widex Remote Link is een accessoire waarmee op afstand eenvoudig uw hoortoestellen kunnen worden bijgesteld, zonder dat u aanwezig hoeft te zijn in de winkel!
  U koppelt de Remote Link aan uw telefoon, met behulp van de Widex Remote Care app.
  Deze app kunt u downloaden in de app store.

  NB.
  De laatste aanpasgegevens van uw hoortoestellen moeten bij ons bekend zijn, zodat wij deze in de Remote Link kunnen zetten en u deze kunt gebruiken.

  125.00 0.00 Lees verder
De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 17 reviews.