Toont alle 5 resultaten

 • LINX Quattro oplader

  Resound Charger voor Linx Quattro oplaadbaar hoortoestel

  Resound Charger (oplaadstation) voor de Resound LiNX Quattro oplaadbare hoortoestellen.

  De hoortoesteloplader van Resound is bestemd om je hoortoestellen op te laden. De oplader bevat een oplaadbare lithium-ion-accu. Je kunt hem gemakkelijk meenemen en gebruiken waar je maar wilt. De oplader is alleen bestemd om te gebruiken met ReSound LiNX Quattro hoortoestellen.

  250.00 Lees verder
 • Oticon Charger

  Een oplader die in uw leven past

  De Oticon oplader is Scandinavisch design op zijn best; hij is eenvoudig, elegant en functioneel. Oticon heeft hard gewerkt om een oplader te ontwerpen waarvan het gebruik snel te leren is, die een genot is om te gebruiken en die er goed uitziet op uw nachtkastje.

  • Intuïtief in gebruik
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Een genot voor het oog

  De Oticon charger is er voor de Oticon Opn S hoortoestellen.

  210.00 Lees verder
 • Phonak Charger

  De Phonak charger heeft een krachtige, oplaad technologie waardoor uw hoortoestellen snel worden opgeladen. De oplader ze is eenvoudig te gebruiken en biedt de hele dag gehoor, zelfs wanneer er wordt gestreamd. De hoortoestellen gaan automatisch aan wanneer ze uit de oplader worden verwijderd en gaan uit wanneer ze worden teruggeplaatst in de oplader.

  De Phonak charger is geschikt voor de Phonak Audéo Marvel R hoortoestellen.

  125.00 Lees verder
 • Starkey Synergy Charger RIC

  De Starkey® Hearing Technologies Charger slaat voldoende stroom op om drie keer als draagbare accu te dienen. LED-indicators tonen de gebruiker of de hoortoestellen volledig zijn opgeladen en de hoortoestellen worden automatisch ingeschakeld wanneer ze van de oplader worden genomen.

  De oplader is uitsluitend geschikt voor alle oplaadbare Livio RIC hoortoestellen.

  225.00 Lees verder
 • Widex Moment Charger

  De Widex Moment oplader is een kleine simpele slanke oplader die makkelijk mee te nemen is. Geen gedoe meer met batterijtjes.

  250.00 Lees verder
De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.