<!–

–>

Resultaat 1–12 van de 52 resultaten wordt getoond

 • Audéo B30 – 10

  Categorie 3 hoortoestel

  Bij de Phonak Audéo B30 10 kiest u voor een hoortoestel uit de Belong serie van Phonak. De hoortoestellen uit deze lijn hebben allemaal een zeer snelle chip, waardoor ze sneller en beter werken dan u gewend bent. Tegelijkertijd zijn de hoortoestellen gemaakt van een licht en tevens sterk materiaal, zodat u geniet van hoog draagcomfort. De Audéo B30-10 is het kleinste, meest discrete en onopvallende V30 receiver toestel in het aanbod.

  De Phonak Audéo B30 heeft een basis technologieniveau. Hierdoor is het toestel vooral voor rustige luistersituaties erg geschikt. Hoe hoger het technologieniveau, hoe flexibeler het toestel en hoe beter u kunt horen in diverse luistersituaties. Naast technologieniveau 30 biedt kwaliteitsmerk Phonak ook gehoorapparaten met technologieniveau 50, 70 en 90. De Phonak B30 kiest u als u met name in rustige situaties gehoorondersteuning nodig heeft. De Audéo B30 10 heeft een klein en discreet ontwerp en past daarmee perfect achter uw oor. Moet u de batterij verwisselen? Dan kiest u voor batterijtype 10, met kleurlabel geel.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  875.00 Lees verder
 • Audéo B30 – 13

  Categorie 3 hoortoestel

  De Phonak Audéo B30 13 is één van de hoortoestellen van Phonak. De B-serie, ofwel Belong-serie, is een serie hoortoestellen met een zeer snelle chip en dit merkt u in de performance. Doordat dit gehoorapparaat beschikt over een groter 13-batterijtje, is dit toestel uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met streaming apparatuur. Kortom: alle mogelijkheden in een klein en discreet hoortoestel.

  De Phonak Audéo B30 13 heeft een modern design en is gemaakt van licht en sterk materiaal. Het design en materiaal zorgen samen voor een optimaal draagcomfort. Met de B30 kiest u voor een basis technologieniveau. Dit betekent dat u met name in rustige situaties gebaat bent met dit hoortoestel. Wilt u dat het toestel zich flexibeler aanpast aan andere luistersituaties, zoals op straat of in drukke ruimtes? Dan kunt u voor een hoger technologieniveau van kwaliteitsmerk Phonak kiezen, zoals een B50, B70 of B90 hoortoestel.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  875.00 Lees verder
 • Audéo B30 – 312

  Categorie 3 hoortoestel

  De Phonak Audéo B30 312 behoort tot de Belong lijn hoortoestellen van Phonak. Het hoortoestel heeft net als de andere gehoorapparaten uit deze lijn een zeer snelle chip. Hierdoor doet het hoortoestel meer dan u gewend bent! Daarnaast is het een zeer discreet receiver hoortoestel met een onopvallend design.

  De Phonak Audéo B30 is verkrijgbaar in vier moderne designs. Of u nu voor klein en onzichtbaar kiest of liever een handzamer hoortoestel wilt, het lichte, sterke materiaal zorgt voor een hoog draagcomfort. De B30 heeft een basis technologieniveau, dus met dit toestel bent u met name in rustige situaties verzekerd van goed gehoor. Daarnaast beschikt dit hoortoestel over een 312 batterijtje.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  875.00 Lees verder
 • Audéo B30 – 312 T

  Categorie 3 hoortoestel

  De Phonak Audéo B30 312T is één van de hoortoestellen van kwaliteitsmerk Phonak. De Audéo B30 biedt vooral in een rustige omgeving goed gehoor. U kiest bij dit toestel voor een basis prestatieniveau, namelijk prestatieniveau 30. Dit betekent dat het hoortoestel wel voor zowel milde als hevige gehoorverliezen geschikt is, maar dat het minder flexibel is betreffende drukke luistersituaties. Het verschil tussen de 312 en 312T is dat de 312T over ringleiding beschikt, wat extra ondersteuning betekent bij het luisteren zonder storend omgevingsgeluid.

  De Phonak Audéo B30 312T is één van de hoortoestellen van Phonak in de Belong serie. Kies voor één van de vier designs en creëer zo uw eigen ultieme draagcomfort. Het lichte, sterke materiaal zorgt altijd voor hoog draagcomfort. Wilt u de batterij van de Phonak Audéo B30 312T verwisselen? Dan kiest u voor een batterij met het bruine label, type 312.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  875.00 Lees verder
 • Audéo B50 – 10

  Categorie 4 hoortoestel

  Met hoortoestel Phonak Audéo B50 10 kunt u zowel in rustige als in drukkere omgevingen goed horen. Het toestel heeft een erg snelle chip en kan hierdoor sneller schakelen tussen verschillende luisteromgevingen. Het is een klein en discreet hoortoestel met een zeer kleine 10-batterij.

  Phonak Audéo B50 10 is een hoortoestel van kwaliteitsmerk Phonak. Het is één van de toestellen uit de nieuwste serie, de Belong-serie. Deze serie heeft een snelle chip gekregen en u kunt dan ook meer met dit toestel dan u gewend bent. De Belong-serie toestellen hebben net als de andere toestellen van het merk een modern ontwerp dat goed achter het oor past. Hierdoor geniet u als drager van een hoog draagcomfort.

  Bij de Phonak Audéo B50 10 kiest u overigens voor technologieniveau 50. Dit niveau geeft aan hoe geavanceerd uw hoortoestel is. Hoe hoger het niveau, hoe beter het toestel zich aanpast aan andere luisteromgevingen.
  Met hoortoestel Phonak Audéo B50 10 kunt u zowel in rustige als in drukkere omgevingen goed horen. Het toestel heeft een erg snelle chip en kan hierdoor sneller schakelen tussen verschillende luisteromgevingen. Het is een klein en discreet hoortoestel met een zeer kleine 10-batterij.

  Bent u benieuwd of de Phonak Audéo B50 10 goed bij u past? Neem contact op met Hoorhetgoed en probeer dit hoortoestel vrijblijvend uit.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  980.00 Lees verder
 • Audéo B50 – 13

  Categorie 4 hoortoestel

  Hoortoestel Phonak Audéo B50 13 is een discreet en onopvallend receiver hoortoestel van de Belong-serie van Phonak. Deze serie kenmerkt zich door de super snelle chip. Doordat de chip zo snel is, doet het hoortoestel meer dan u tot nu toe gewend bent. De Phonak Audéo B50 13 werkt op een groter batterijtje, namelijk batterijtype 13 van het oranje kleurlabel. Dit maakt deze B50 extra geschikt in combinatie met streaming apparatuur.

  De Phonak Audéo B50 13 heeft net als de andere modellen en designs van Phonak een handzaam model, dat perfect achter uw oor past. U kiest bij dit hoortoestel dus altijd voor een hoog draagcomfort. Met de Phonak Audéo B50 kunt u overigens goed horen met zowel licht als zwaar gehoorverlies.

  Het prestatieniveau B50 zegt meer over de flexibiliteit van uw hoortoestel. Hoe hoger het niveau, hoe beter en sneller het toestel zich aanpast aan andere luistersituaties. Bevindt u zich in een rustige ruimte en loopt u naar buiten waar veel omgevingsgeluid is? Dan past het B50 hoortoestel zich hierop aan.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  980.00 Lees verder
 • Audéo B50 – 312

  Categorie 4 hoortoestel

  Phonak Audéo B50 312 is één van de discrete hoortoestellen van kwaliteitsmerk Phonak. Het is een toestel uit de Belong-serie dat beschikt over een zeer onopvallend design. De B50 312 heeft net als de andere toestellen uit deze serie een erg snelle chip. Hierdoor kan het hoortoestel zich sneller aanpassen aan andere hoorsituaties.

  De Phonak Audéo B50 312 heeft het Audéo-design en past door dit gestroomlijnde uiterlijk goed achter uw oor. Het materiaal is licht en sterk, waardoor u met het toestel profiteert van een hoog draagcomfort. Kiest u voor de Phonak B50 312, dan kiest u voor een toestel met een hoger technologieniveau dan het basistoestel Audéo B30. Hoe hoger het technologieniveau, hoe meer het toestel kan en doet.

  Of u zich nu in een rustige luistersituatie begeeft of in een drukkere concertzaal zit, het hoortoestel filtert de juiste geluiden terwijl het andere geluiden juist versterkt. Naast de B50 kunt u kiezen voor de B70 en B90, met nog hogere technologieniveaus.
  Raakt de batterij van uw Audéo B50 312 leeg, dan kunt u deze verwisselen met een batterij van het type 312, het bruine kleurlabel.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  980.00 Lees verder
 • Audéo B50 – 312 T

  Categorie 4 hoortoestel

  De Phonak Audéo B50 312T behoort tot de Belong lijn gehoorapparaten van Phonak. Het gehoorapparaat is een van de discrete, onopvallende hoortoestellen met een razendsnelle chip. Door de snelle chip kan het toestel meer voor u doen dan u tot op heden gewend bent van hooroplossingen. U kunt hierdoor beter en meer verstaan, zowel in rustige als in iets drukkere omgevingen. Daarnaast heeft dit toestel ringleiding, wat betekent dat achtergrondgeluiden meer kunnen worden uitgefilterd.

  Phonak Audéo B50 312T is net als de andere Audéo-toestellen modern vormgegeven. Door het discrete design valt het toestel mooi achter uw oor. Bovendien zorgt het sterke, maar tevens lichte, materiaal ervoor dat u het toestel prettig kunt dragen. Bij de Phonak Audéo B50 312T kiest u voor een toestel met batterijtype 312. Het technologieniveau is 50. Dit niveau is hoger dan dat van de Audéo B30, maar lager dan de B70 en B90. Het technologieniveau bepaalt hoe optimaal het hoortoestel zich kan aanpassen aan een andere luisteromgeving.

  Dit gehoorapparaat is geschikt voor rustige én drukkere luistersituaties. De batterij in dit toestel kunt u vervangen met een batterij met het bruine kleurlabel, type 312.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  980.00 Lees verder
 • Audéo B70 – 10

  Categorie 5 hoortoestel

  De Phonak Audéo B70 10 is een slank en discreet hoortoestel van uiterst hoge kwaliteit. Het behoort namelijk tot het Belong platform van het merk Phonak. De toestellen van dit merk zijn altijd van hoge kwaliteit, maar de Audéo-lijn doet er nog een schepje bovenop. De lijn is namelijk uitgerust met een geavanceerde chip, die uw hoortoestel in staat stelt om zich snel en effectief aan te passen aan diverse luisteromgevingen.

  De Phonak Audéo B70 10 beschikt zowel over de nieuwste chip als over een uiterst hoog technologieniveau. De B70 is namelijk, op de B90 na, het hoortoestel met de meest geavanceerde technologieën. Of u nu rustig in uw kamer zit en naar de tv of radio luistert of ergens in een drukke omgeving met verschillende geluiden om u heen een groepsgesprek probeert te volgen; met de B70 kan het!

  De batterij van dit Phonak Audéo Belong toestel gaat lang mee, maar u kunt deze gemakkelijk vervangen met een nieuwe batterij. Zoekt u deze? Kijk dan uit naar batterijtype 10 met het gele kleurlabel.

  Wilt u weten of u technologieniveau B70 nodig heeft? Neem contact met ons op.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  1,090.00 Lees verder
 • Audéo B70 – 13

  Categorie 5 hoortoestel

  De Phonak Audéo B70 13 is een slank en discreet hoortoestel van uiterst hoge kwaliteit. Het behoort namelijk tot het Belong platform van het merk Phonak. De toestellen van dit merk zijn altijd van hoge kwaliteit, maar de Audéo-lijn doet er nog een schepje bovenop. De lijn is namelijk uitgerust met een geavanceerde chip, die uw hoortoestel in staat stelt om zich snel en effectief aan te passen aan diverse luisteromgevingen.

  De Phonak Audéo B70 13 beschikt zowel over de nieuwste chip als over een uiterst hoog technologieniveau. De B70 is namelijk, op de B90 na, het hoortoestel met de meest geavanceerde technologieën. Of u nu rustig in uw kamer zit en naar de tv of radio luistert of ergens in een drukke omgeving met verschillende geluiden om u heen een groepsgesprek probeert te volgen; met de B70 kan het!

  De batterij van dit Phonak Audéo Belong toestel gaat lang mee, maar u kunt deze gemakkelijk vervangen met een nieuwe batterij. Zoekt u deze? Kijk dan uit naar batterijtype 13 met het oranje kleurlabel.

  Wilt u weten of u technologieniveau B70 nodig heeft? Neem contact met ons op.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  1,090.00 Lees verder
 • Audéo B70 – 312

  Categorie 5 hoortoestel

  De Phonak Audéo B70 312 is een slank en discreet hoortoestel van uiterst hoge kwaliteit. Het behoort namelijk tot het Belong platform van het merk Phonak. De toestellen van dit merk zijn altijd van hoge kwaliteit, maar de Audéo-lijn doet er nog een schepje bovenop. De lijn is namelijk uitgerust met een geavanceerde chip, die uw hoortoestel in staat stelt om zich snel en effectief aan te passen aan diverse luisteromgevingen.

  De Phonak Audéo B70 312 beschikt zowel over de nieuwste chip als over een uiterst hoog technologieniveau. De B70 is namelijk, op de B90 na, het hoortoestel met de meest geavanceerde technologieën. Of u nu rustig in uw kamer zit en naar de tv of radio luistert of ergens in een drukke omgeving met verschillende geluiden om u heen een groepsgesprek probeert te volgen; met de B70 kan het!

  De batterij van dit Phonak Audéo Belong toestel gaat lang mee, maar u kunt deze gemakkelijk vervangen met een nieuwe batterij. Zoekt u deze? Kijk dan uit naar batterijtype 312 met het bruine kleurlabel.

  Wilt u weten of u technologieniveau B70 nodig heeft? Neem contact met ons op.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  1,090.00 Lees verder
 • Audéo B70 – 312T

  Categorie 5 hoortoestel

  De Phonak Audéo B70 312T is een slank en discreet hoortoestel van uiterst hoge kwaliteit. Het behoort namelijk tot het Belong platform van het merk Phonak. De toestellen van dit merk zijn altijd van hoge kwaliteit, maar de Audéo-lijn doet er nog een schepje bovenop. De lijn is namelijk uitgerust met een geavanceerde chip, die uw hoortoestel in staat stelt om zich snel en effectief aan te passen aan diverse luisteromgevingen.

  De Phonak Audéo B70 312T beschikt zowel over de nieuwste chip als over een uiterst hoog technologieniveau. De B70 is namelijk, op de B90 na, het hoortoestel met de meest geavanceerde technologieën. Of u nu rustig in uw kamer zit en naar de tv of radio luistert of ergens in een drukke omgeving met verschillende geluiden om u heen een groepsgesprek probeert te volgen; met de B70 kan het!

  De batterij van dit Phonak Audéo Belong toestel gaat lang mee, maar u kunt deze gemakkelijk vervangen met een nieuwe batterij. Zoekt u deze? Kijk dan uit naar batterijtype 312 met het bruine kleurlabel.

  Wilt u weten of u technologieniveau B70 nodig heeft? Neem contact met ons op.

   

  Bij ons kunt u dit hoortoestel eerst gratis uitproberen.

   

  1,090.00 Lees verder
De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.