Garantie

Wat is mijn garantie?

Op alle hoortoestellen uit ons programma zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht u binnen de garantietermijn een defect ontdekken aan uw hoortoestel, dan wordt dit kosteloos gerepareerd. Natuurlijk wordt er onderzocht of dit hoort bij normaal gebruik of dat het defect komt door onoordeelkundig handelen.

Naast de fabrieksgarantie, geldt uiteraard ook de wettelijke garantie. De wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

De fabrieksgarantie en de eventuele bijgekochte garantie doen geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

U kunt de garantie van uw hoortoestel verlengen. De extra garantie kost €95,- per hoortoestel. Hierdoor bent u 3 jaar langer verzekerd tegen defecten.

Wat geldt als mijn garantiebewijs?

Het aankoopbewijs geldt als garantiebewijs! Dit geldt ook voor de extra 3 jaar langere garantie service van Onlinehoortoestelkopen.nl.

Wat als ik klachten heb?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@onlinehoortoestelkopen.nl Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen redelijke tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Onlinehoortoestelkopen.nl. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 5 werkdagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Onlinehoortoestelkopen.nl binnen de termijn van 5 werkdagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.