Betalen bij een online bestelling

Onlinehoortoestelkopen.nl biedt u verschillende betaalmogelijkheden aan:

Wanneer u in Nederland woont en gebruik maakt van internetbankieren, dan is het in nagenoeg alle gevallen mogelijk om met iDEAL te betalen. Dit is verreweg de meest eenvoudige manier wanneer u een betaalrekening heeft bij een Nederlandse bank.

Wilt u uw bestelling betalen middels creditcard? Ook dit is mogelijk bij Onlinehoortoestelkopen.nl. Wij accepteren onder andere Mastercard en Visa Card. Zijn uw creditcardgegevens gecontroleerd en geverifieerd, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Pas na de levering zal uw bestelling worden belast.

Bij Onlinehoortoestelkopen.nl kunt u uw bestelling via PayPal betalen. PayPal is een soort digitale portemonnee voor diverse online transacties. Het is een gemakkelijke en veilige betaalmethode zonder externe hulpmiddelen zoals een randomreader of ander apparaatje. Het enige dat u bij de hand dient te hebben, zijn uw PayPal inloggegevens.

Betalen bij onze audicien aan huis service

Pinbetaling

Indien u kiest voor onze audicien service aan huis waarbij uw hoortoestel in uw eigen omgeving wordt ingesteld dan kunt u bij de eindcontrôle met pin betalen. Onze audicien heeft een mobiel pin apparaat waarmee u veilig kunt betalen.

De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.