Onlinehoortoestelkopen.nl is het eerste online platform in de hoorzorg branche die een SEMH erkenning heeft voor haar Audicien aan Huis service.

“Hoorzorg is maatwerk”

Veel mensen die minder goed gaan horen schuiven de beslissing om naar een audicien te gaan voor zich uit. 

Vaak heeft dat te maken met de bewustwording dat men een dagje ouder wordt en dat moment willen we allemaal zo lang mogelijk uitstellen. Omdat het gehoor een functie is die te maken heeft met je hersenactiviteit is het tijdig op zoek gaan naar een passende hooroplossing verstandig. Het houdt je hersenen actief en dat is belangrijk voor gezond ouder worden.

Toch is voor veel slechthorenden de stap naar een hoorwinkel nog te ver.

Liever oriënteren zij zich eerst online, vooral in het huidige nieuwe “normaal”. Er zijn een aantal websites maar daar ziet men door de bomen het bos niet meer. Deze bestaande websites staan bomvol met veel producten met allerlei technische beschrijvingen en specificaties. De gemiddelde consument komt daar niet uit!

Onlinehoortoestelkopen.nl biedt naast de beste betaalbare hoortoestellen:

  • Een unieke audicien service aan huis die is aangepast aan COVID-19 en wordt uitgevoerd onder strikte hygiënische maatregelen, opgesteld door het RIVM
  • Daarnaast bieden we als innovatieve online audicien ook telefonische en video consulten aan en kunnen we de hoortoestellen via een remote care App op afstand aanpassen en instellen

Door de SEMH erkenning bent u als slechthorende verzekerd dat de Aan Huis Service van onlinehoortoestelkopen.nl voldoet aan de kwaliteitseisen die daaraan gesteld moeten worden.

De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.