Advies op Afstand

Online hoorzorg 

In deze onzekere tijden willen we u als klant, graag helpen bij uw vragen betreffende de beste oplossing voor uw gehoorverlies of vervanging van uw huidige hoortoestel. We merken dat veel mensen deze periode “van binnen blijven” gebruiken om na te denken over de aanschaf van een hoortoestel of vervanging ervan.

Ondanks dat er voldoende hoortoestel winkels bij u in de buurt zullen zijn kunnen wij ons voorstellen dat u zich niet prettig voelt om daar nu zomaar binnen te stappen. 

Hoe werkt een videogesprek?

Voor een gesprek met een van onze audiciens hoeft u de deur niet meer uit. 

U voert het gesprek via skype, facetime of whatsapp chat waar en wanneer het u uitkomt. Bent u niet in de gelegenheid tot het voeren van een videogesprek? Geen probleem, dan voeren we het gesprek via de telefoon. 

Tijdens ons video- of telefonisch gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een afspraak in onze hoorkliniek. Via een video- of telefonisch gesprek kunnen we ook de producten waar uw interesse naar uitgaat aan u laten zien in onze webwinkel.

Heeft u een vraag over een product in onze webwinkel? 
Of heeft u een vraag over uw bestelling? 
Dan kunt u het beste rechtstreeks contact leggen met onze klantenservice, stel uw vraag via mail of bel met ons.

De waardering van onlinehoortoestelkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.